Novosti in zanimivosti

24/05/2023

PROFHILO®

Profhilo je revolucionarno vlažilno zdravljenje kože s hialuronsko kislino izdelano po patentiranem postopku z NAHYCO® tehnologijo z najvišjo koncentracijo hialuronske kisline na tržišču. Profhilo je ultra-čista stabilizirana hialuronska kislina v dveh oblikah z različno molekulsko maso brez dodatnih kemičnih prečnih povezav. Kožo napne in navlaži, hkrati pa dolgoročno spodbudi celice dermisa, da pospešeno tvorijo kolagen in elastin, kar poveča čvrstost in napetost kože ter zmanjša znake staranja. Profhilo je na tržišču od 2015, je večkratni zmagovalec in dobitnik prestižnih priznanj estetske industrije.

 

Kako Profhilo deluje?

Edinstvena struktura hialuronske kisline v Profhilu ima visoko kohezivnost, kar ji omogoča, da prosto prehaja in se razlije preko podkožnega tkiva in dermisa, česar tradicionalna dermalna polnila ne zmorejo. Za razliko od dermalnih polnil, ki nadomeščajo izgubljeni volumen, in kožnih boosterjev, ki kožo navlažijo, Profhilo® deluje na velikem področju, veže vodo v globlje plasti kože ter stimulira naravno tvorbo kolagena in elastina. Učinek je viden že v prvih dneh po aplikaciji, ko koža postane sijoča in osvežena, v polnosti pa se razvije v prihodnjih mesecih, ko je stimulirana tvorba štirih različnih tipov kolagena in elastina, in izdatno učvrsti ohlapno kožo.

 

Za koga je Profhilo primeren?

Primeren je za moške in ženske v vseh starostnih obdobjih, ki si želijo osveženega, sijočega in čvrstejšega izgleda kože.

 

Katere dele lahko zdravimo s Profhilo?

Najpogosteje zdravimo obraz, vrat in dekolte. Uporabljamo ga tudi za dlani, nadlahti, komolce, kolena in trebuh, kjer koža z leti ali po hujšanju in nosečnostih izgublja svojo napetost.

 

Kako se Profhilo uporabi?

Profhilo je v obliki prozorne tekočine z visoko kohezivnostjo, po obliki še najbolj podoben medu. Injiciramo ga v povrhnjo plast kože na točno določenih 5 bioestetskih točk na vsaki strani obraza, vratu ali dekolteja. Na mestu injiciranja se naredi kožna papula, ki v roku 24 do 48 ur izgine (odvisno od debeline kože). Profhilo se porazdeli in razlije po globljih plasteh kože, dodatna masaža ni potrebna. Ker je prebadanje kože vedno nekoliko boleče, je aplikacija na samo 5 točk na eni strani velika prednost Profhila pred drugimi kožnimi boosterji, kjer prebadamo kožo zdravljenega predela na vsakih 5 do 10 mm.

 

Kakšni so stranski učinki?

Zaenkrat ni poznanih stranskih učinkov. Na mestu vboda se lahko pojavi manjši hematom ali rdečica. Običajno kožna bunčica (papula) izgine v 24 do 48 urah in je ne masiramo, da izdelka ne potisnemo v globlje podkožne plasti. Poseg se po priporočilih proizvajalca odsvetuje nosečnicam, doječim mamicam in ljudem z znano alergijo na hialuronsko kislino.

 

Koliko časa traja učinek zdravljenja s Profhilo?

Učinek je viden že v nekaj dneh po prvi aplikaciji. En teden po zdravljenju je opazna razlika v hidraciji kože, koža deluje bolj gladka in sijoča. Po 1 mesecu se že pokažejo bioremodelacijski in anti-age učinki – drobne gubice se zmanjšajo, koža je očitno bolj napeta in svetleča. Za začetek sta priporočljivi dve (pri močno izraženi ohlapnosti kože lahko tudi tri) aplikaciji v mesečnem razmaku, nato pa ponovitvena zdravljenja na 6-12 mesecev (odvisno od stanja hidriranosti in napetosti kože). Ker Profhilo deluje na naravni cikel obnove kože in se v globljih plasteh kože razlije, z zdravljenjem nikoli ne dosežemo prekomernega, napihnjenega in umetnega izgleda.

Novice

Imate vprašanje?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja