Mnenja naših strank

Dr. Katja Gradišar iz Velikih Lašč, jaz v svojih 33 letih še nisem naletela na tako krasno, predano, prijazno, preprosto, profesionalno, nežno, ljubečo, … zobozdravnico. Prostori krasni, pomirjujoči, energije mirne, … vse pohvale. Odkar smo bili prvič pri vas, ostajamo pri vas. Drugi pa bi se mogli priti malo učit k vam. Resnično super! Hvala vam, ker ste “rešili” našo Tino bolečin. Tina vas je tako vzljubila, da vsem naokoli razlaga kako krasni ste in da komaj čaka da spet pride k vam! HVALA vam res ste angel!!!

Top zobozdravnica 🙂 najboljša 🙂 !

Tina Jaklič

Super ekipa ste, odličen odnos do stranke imaš in sigurno se bomo še videli. Še enkrat hvala, hvala, hvala!

Jasmin Kajtazović

Katja je čudovita zobozdravnica. Zna tudi prisluhniti in svetovati ter si vzeti čas. Zelo je natančna in prijazna. Ko si na njenem stolu, večkrat vpraša, če potrebuješ pavzo in ali ti je udobno…. Ima dober tim, še posebej bi izpostavila zobozdravnico in higieničarko Anito, ki je izredno natančna, hkrati pa ima tudi posluh za človeka. V njeni prijetni čakalnici se vedno najde kaj zanimivega: TV, revije, ustekleničena voda, sadje, raznovrstni posladki… Hvala za dobro delo, prijaznost in nasvet!!!

Mija

Kakovostno, zelo lepo in skoraj brez bolečin, skratka odlično! Mi je žal, da vas nisem našel že prej. Le tako naprej.

Sašo J.

Zares enkraten tim zobozdravnica Katja in asistentka Alenka, ki sta zelo pozorni, vestni in natančni pri svojem delu. Vedno me sprejmeta z nasmehom , dobro voljo in prijaznostjo in še bi lahko naštevala, saj za njiju nikoli ne zmanjka lepih besed in pohval. Kljub svojim zdravstvenim problemom, ki jih imam pridem iz Katjine ordinacije, sproščena in pomirjena.Kljub pacientom si zna Katja vzeti čas zame,in mi pomagati z nasveti in podporo. Hvala Vam Katja in asistentka Alenka obe sta zlati.

Alenka

Spoštovana ga. Katja, malce pozno, a od srca, vam in vašim sodelavkam želim vse lepo in dobro v novem letu! Ko premišljujem kaj se mi je lepega zgodilo v 2014 je to zagotovo implantacija in novi zobki 😉 zame in za mojo mamo. Ne bom pozabila groznega občutka in mrzličnega iskanja rešitve … po telefonskem pogovoru z vami sem vedela, da ste prava oseba. Prijaznost, strokovnost in pošten odnos to so odlike vašega dela. Resnično sem vam hvaležna in z veseljem vas še obiščem. Srečno!

Sonja Ogrin

Zelo zadovoljni smo z vašim delom. Zelo prijazni, ustrežljivi,…. Skratka-še tisti, ki ima strah, ga izgubi. Super ste.

Maruša

Zelo prijazno in strokovno osebje.

Pohvalila bi celoten kolektiv. Odlični ste! Želim vam veliko uspeha pri nadaljnjem delu.

Dobro svetovanje, tudi opozorilo in pojasnilo, možnost same odločitve, Le tako naprej!

Zelo ste profesionalni, a obenem zelo domači, kar mi je zelo všeč.

Zelo sem zadovoljen z vašimi storitvami, strokovnostjo in prijaznostjo zdravstvenega osebja.

Končno me ni strah priti k zobozdravniku 🙂

Samo na kratko bi se rad zahvalil celotni ekipi,super ste! Dobesedno ste super! Vsi prijazni,nasmejani,ustrežljivi v glavnem TOP! Pri vas mislim da večina strank,že ob samem prihodu izgubi polovica straha,kateri je prisoten v naših glavah ob obisku zobarja ? Posebaj bi pa pohvalil še moja dva »SPECIJALCA ?« Matijo in Davida,legende sta in pika! Še enkrat hvala za vse,upam pa da se vaša lastnica zaveda kakšen super kolektiv ima,ter da zna to tudi primerno nagraditi?